Sjef over ballen i påskeferien

Publisert 2. april 2021 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Sjef over ballen i påskeferien

Et tosifret antall spillere innledet påskeferien med ferdighetsutvikling på Nesttun Idrettsplass.

Tradisjonen tro arrangerer Fana IL Fotball fotballskole hver gang anledningen byr seg. I og med at koronasituasjonen og smittevernstiltakene stiller strenge krav til klubben som arrangør ble det dessverre besluttet at kun var spillere på Volvat FFO som fikk stille på fotballskolen med navnet Påskeferiefotball.

Normalt ville alle slike fotballskoler bli markedsført i det store og brede for å inkludere flest mulig spillere i knallgøy og god fotballaktivitet.

Et tosifret antall FFO-spillere ladet opp til påskehelgen med tre herlige fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass. Alle tre FFO-trinnene var godt representert - fra elleville og sprudlende andreklassinger til rutinerte og fokuserte spillere fra 4. trinn. Sammen bidro små og store til 15 morsomme og fartsfylte fotballtimer med sjef over ballen, smålagsspill og scoringstrening - samt en stor porsjon med moro underveis.  

Da det optimale påskeværet glimtet med sitt fravær bød det på en alle tiders mulighet til å ta i bruk gymsalen - til stor jubel fra FFO-spillerne. Dermed var det også kort vei til den varme lunsjen som hver dag ble servert i klubbhusets andre etasje - viktig for påfyll av energi i hektiske fotballskoledager.  

Etter tre dager med Påskeferiefotball var samtlige FFO-spillerne godt fornøyd med tusenvis av ballberøringer, en haug med skudd og et drøss med mål. Da siste spark på ballen ble utført en gang i 16-draget vendte spillere og ledere snuten i retning hus og hytte for å nyte late og godt fortjente fridager i påskehøytiden.

Mer om Fotballskoler

Ti superpopulære fotballskoler

Publisert 2. mars 2021

Ved enhver anledning legger Fana IL Fotball til rette for et stort antall knallgøye fotballskoledager gjennom skoleåret.

Fire nye år med Fana Tine Fotballskole

Publisert 9. desember 2020

Norges Fotballforbund har bekreftet at tradisjonen med Fana Tine Fotballskole kan videreføres i minst fire nye år.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 31. oktober 2020

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i november.

Heidundranes høstferie

Publisert 10. oktober 2020

Mange spillere fra et antall forskjellige klubbmiljøer fikk denne uken nyte godt av Fana IL Fotballs fotballskoleprogram.

Høstferiefotballen sparkes i gang på mandag

Publisert 3. oktober 2020

Årets høstferie står for tur og mange heldige spillere skal tilbringe uken på Nesttun Idrettsplass.

Fartsfylt fotballskole i høstferien

Publisert 28. september 2020

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en ny god fotballskole i høstferien.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram