Pangstart på påskeferien

Publisert 13. april 2022 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Pangstart på påskeferien

Et bredt spenn av unge fotballspillere innledet påskeferien med fotballskole på Nesttun Idrettsplass.

Som alltid når skolen ferierer åpner Fana IL Fotball dørene for ivrige fotballspillere som ønsker å benytte fritiden med en ball i beina. De tre første dagene i påsken bydde naturligvis ikke på noen overraskelser med opp mot tretti ivrige fotballspillere klar til avspark. Til stedet var altså et bredt spenn av unge og ivrige spillere - fra helt ferske ballkunstnere til mer rutinerte ringrever og kjente ansikter fra Fana IL Fotbala fotballfritidsordning - Volvat FFO.

Ukens fotballprogram var skreddersydd for fotballskoledager bar preg av glede, mestring, latter og moro. Et tydelig og godt fokus på å ballbehandling - ofte gjennom å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible - underbygget nettopp dette. Spillerne hadde åpenbart fotball som en stor felles interesse og dermed heller ingen problemer med å gjennomføre to lange fotballtreninger hver dag. Likeså ga felles fotballinteresse grobunn for å rask kunne stifte nye vennskap med likesinnede som for under en uke siden var fullstendig ukjent. Dermed ble den sosiale dimensjonen med fotball i alle høyeste grad ivaretatt.

Værmessig var det ikke altfor mye som tydet påsken nettopp hadde gjort sitt inntog, men det var likevel oppholdsvær nok til at man helt fint kunne utøve fornuftig og god fotballaktivitet på den eviggrønne kunstgressmatten. Utdeling av hansker og luer fra Fana Sparebank hjalp så avgjort på kjølige morgenkvister. Enda bedre var det å kunne nyte rykende varm lunsj hver eneste dag, som for anledningen også var hjemmelaget, til å mette skrubbsultne mager. Som seg hør og bør kronet man siste dag med herlige hot-dog fra klubbens samarbeidspartner Fana Kjøtt.

Etter tre dager med Påskeferiefotball var nok forsamlingen godt fornøyd med tusenvis av ballberøringer, en haug med skudd og et drøss med mål. Da siste spark på ballen ble utført en gang i 16:00-draget vendte spillere og ledere snuten i retning hus og hytte for å nyte late og godt fortjente fridager i påskehøytiden.

Mer om Fotballskoler

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 25. mars 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i påskeferien.

Tjueåtte utviklende fotballskoledager

Publisert 8. mars 2023

Både spillere og foresatte kan trygt fylle almanakken med fotballskoler i samtlige ferier såvel som planleggingsdager.

Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Publisert 5. mars 2023

Flust av fotballskolespillere tilbrakte vinterferien på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 25. februar 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Pangstart for fotballskoleåret

Publisert 5. januar 2023

Allerede på årets andre dag tok Fana IL Fotball i mot et kobbel av ivrige spillere på Nesttun Idrettsplass.

Magisk Mandag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 30. desember 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i januar.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram