Pangstart på påskeferien

Publisert 13. april 2022 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Pangstart på påskeferien

Et bredt spenn av unge fotballspillere innledet påskeferien med fotballskole på Nesttun Idrettsplass.

Som alltid når skolen ferierer åpner Fana IL Fotball dørene for ivrige fotballspillere som ønsker å benytte fritiden med en ball i beina. De tre første dagene i påsken bydde naturligvis ikke på noen overraskelser med opp mot tretti ivrige fotballspillere klar til avspark. Til stedet var altså et bredt spenn av unge og ivrige spillere - fra helt ferske ballkunstnere til mer rutinerte ringrever og kjente ansikter fra Fana IL Fotbala fotballfritidsordning - Volvat FFO.

Ukens fotballprogram var skreddersydd for fotballskoledager bar preg av glede, mestring, latter og moro. Et tydelig og godt fokus på å ballbehandling - ofte gjennom å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible - underbygget nettopp dette. Spillerne hadde åpenbart fotball som en stor felles interesse og dermed heller ingen problemer med å gjennomføre to lange fotballtreninger hver dag. Likeså ga felles fotballinteresse grobunn for å rask kunne stifte nye vennskap med likesinnede som for under en uke siden var fullstendig ukjent. Dermed ble den sosiale dimensjonen med fotball i alle høyeste grad ivaretatt.

Værmessig var det ikke altfor mye som tydet påsken nettopp hadde gjort sitt inntog, men det var likevel oppholdsvær nok til at man helt fint kunne utøve fornuftig og god fotballaktivitet på den eviggrønne kunstgressmatten. Utdeling av hansker og luer fra Fana Sparebank hjalp så avgjort på kjølige morgenkvister. Enda bedre var det å kunne nyte rykende varm lunsj hver eneste dag, som for anledningen også var hjemmelaget, til å mette skrubbsultne mager. Som seg hør og bør kronet man siste dag med herlige hot-dog fra klubbens samarbeidspartner Fana Kjøtt.

Etter tre dager med Påskeferiefotball var nok forsamlingen godt fornøyd med tusenvis av ballberøringer, en haug med skudd og et drøss med mål. Da siste spark på ballen ble utført en gang i 16:00-draget vendte spillere og ledere snuten i retning hus og hytte for å nyte late og godt fortjente fridager i påskehøytiden.

Mer om Fotballskoler

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 6. august 2022

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Påmelding til sommerens fotballskoletradisjon

Publisert 1. august 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange gøyale og lærerike fotballskoledager i både juni og august.

Valgfrie fotballskoledager første uken i august

Publisert 10. juli 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange fine fotballskoledager den siste uken i juni og første uken i august.

Femdagers fotballskolefest

Publisert 5. juli 2022

Juniutgaven av Fana Tine Fotballskole gav spillerne en drømmestart på sommerferien.

Fotballskolene fylles opp

Publisert 15. juni 2022

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Fem fartsfylte fotballskoletimer

Publisert 28. mai 2022

Fredag møtte fotballglade barn opp i hopetall på Nesttun Idrettsplass da skolearbeid ble erstattet med ferdighetsutvikling.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram