Klar for en ny god fotballskoledag

Publisert 6. september 2020 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Klar for en ny god fotballskoledag

Mange unge fotballspillere kan glede seg til et lærerikt og supergøy fotballskoleprogram på den kommende planleggingsdagen.

Fana IL Fotball sikte på å opprettholde et stort aktivitetstilbud på fotballskoler i alle ferier så vel som planleggingsdager. Fotballskolene med navn Magisk Mandag, Optimistisk Onsdag og Fantastisk Fredag har de siste årene blitt godt tatt i mot av både unge fotballspillere og arbeidende foreldre.

Tid og sted
Fotballskolene på Bergen kommune sine planleggingsdager starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene åpner for registrering klokken 08:45. I tillegg benytter enkelte seg av fotballskolen sin tilsynsordning fra klokken 07:30 til klokken 16:30. All aktivitet gjennomføres tradisjonen tro på Nesttun Idrettsplass.

Registrering
Samtlige spillere som skal være igjen på Nesttun Idrettsplass for tilsyn etter endt fotballskole klokken 14:00 har registrert dette ved påmelding. Foresatte må ikke glemme å informere om dette til sine barn og melde inn eventuelt fravær til klubben.

Inndeling av grupper
Alle spillerne vil bli delt inn i grupper som holder sammen gjennom hele uken på fotballskolen. Ved inndeling av grupper taes det naturligvis hensyn til at de aller fleste ønsker å være med andre venner og bekjentes. Be derfor barna holde sammen med dem de ønsker å være med gjennom fotballskolen.

Klær etter vær
Ledet av godt skolerte trenere legger en nøy planlagte fotballskoledag opp til mange fine timer ute på kunstgresset. Alle spillere må derfor være forberedt på å være ute uansett vær. Det er forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Solbeskyttelse
Å beskytte seg mot solen er viktig. Det er veldig anbefalt at alle spillerne beskytter seg mot UV-strålene med solkrem for å unngå skader. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Ta med drikkeflaske
Det er avgjørende å få i seg nok væske i løpet av en lang fotballskoledag med full fart fra start til slutt. Spillerne må derfor ta med seg en drikkeflaske.

Matpakke
Normalt får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj på alle fotballskoledager i regi av Fana IL Fotball. For å ivareta fotballens koronavettregler og kravene til gruppestørrelse prioriterer fotballskoletrenerne oppfølging av dette fremfor matlaging og rydding. Spillerne må derfor ta med seg matpakke dette fotballskoleåret - gjerne litt ekstra mye om man også skal være en del tilsynsordningen utover ettermiddagen.

Bilder
Fana IL Fotball ønsker naturligvis å dokumentere den fantastiske fotballgleden på Fana Tine Fotballskole. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Mer om Fotballskoler

Sommerferiefotball for unge spillere

Publisert 8. juni 2021

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange fine fotballskoledager siste uken i juni og første uken i august.

Venteliste på fotballskolen i juni

Publisert 6. juni 2021

Fana Tine Fotballskole i juni er fulltegnet, mens augustutgaven begynner å fylles opp.

Bli med på Fana Tine Fotballskole

Publisert 26. mai 2021

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 13. mai 2021

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

Sjef over ballen i påskeferien

Publisert 2. april 2021

Et tosifret antall spillere innledet påskeferien med ferdighetsutvikling på Nesttun Idrettsplass.

Ti superpopulære fotballskoler

Publisert 2. mars 2021

Ved enhver anledning legger Fana IL Fotball til rette for et stort antall knallgøye fotballskoledager gjennom skoleåret.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram