Heidundranes høstferie

Publisert 10. oktober 2020 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Heidundranes høstferie

Mange spillere fra et antall forskjellige klubbmiljøer fikk denne uken nyte godt av Fana IL Fotballs fotballskoleprogram.

Som sedvanlig fylte Fana IL Fotball fridagene fra skolen med fotballaktivitet i form av en fotballskole. Med inntoget av oktober måned var det med andre ord duket for Høstferiefotball på Nesttun Idrettsplass.

En lærevillig gjeng på over 40 fotballspillere fra både by og land var mandag klar for å sparke i gang en fotballuke med tusenvis av involveringer fordelt på 25 gode treningstimer. Utvikling av individuelle ferdigheter som drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible stod på programmet under kyndig veiledning fra profesjonelle fotballskoletrenere - Magnus Thorsen og Andrew Harrison.

Til stedet var altså et bredt spenn av unge og ivrige spillere - fra helt ferske ballkunstnere til mer rutinerte ringrever. Kjente ansikter fra Volvat FFO og Corvus Energy Fana-akademiet knyttet nye bekjentskap med spillere fra lag og klubber både nært og fjernt. Sammen sørget store og små for at hver dag var preget av fotballglede, mestring, latter og moro. Spillerne hadde åpenbart fotball som en stor felles interesse og dermed heller ingen problemer med å gjennomføre to lange fotballtreninger hver dag tilpasset sitt nivå.

Med på laget var som alltid klubbens aller største samarbeidspartner Fana Sparebank som hver dag bidro med nytt tøft utstyr til den ivrige spillergruppen. Utdeling av refleks, hansker, hals og luer vil utvilsomt komme godt med i de kommende høst- og vintermånedene.

At deler av årets Høstferiefotball ble gjennomført i ellevilt høstvær var selvfølgelig et ekstra pluss for de fem fartsfylte fotballskoledagene. Summa summarum fortsatte Fana IL Fotball den meget positive fotballskoletrenden hvor kvalitetstreninger med lek som den primære innlæringsmetode står i høysete.

Mer om Fotballskoler

Fotballskoledager første uken i august

Publisert 12. juli 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til lærerike fotballskoledager de fem første hverdagene i august.

Fotballskoletradisjonen

Publisert 30. juni 2024

God og riktig fotballaktivitet la grunnlaget for en knallgøy sommerferieuke med Fana IL Fotball.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 23. juni 2024

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Fotballskoleplassene går unna

Publisert 17. juni 2024

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 28. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 7. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram