Fortsatte fotballskoletrenden

Publisert 15. august 2020 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Fortsatte fotballskoletrenden

Fotballskoleuken før skolestart ble til slutt eventyrlig med gode treninger og ellevilt sommervær.

Fotballskolene i hver sin ende av sommerferien har for mange blitt en god og viktig fotballtradisjon. For mange var det et første gjensyn med gamle venner og nye bekjentskap etter fellesferien. Riktignok har Fana IL Fotball opprettholdt aktivitetstilbudet i hele sommer med både løkkefotball og Sommerferiefotball, men augustutgaven av Fana Tine Fotballskole er vanligvis ekstra spesiell.

Fana Tine Fotballskole har de siste årene holdt et gjennomgående høyt nivå med et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet som en god grunnmur. Dette kombinert med at værgudene nesten var i overkant rause gav et godt utgangspunkt for en ny perfekt fotballskoleuke. Uendelig mange ballberøringer og sydentemperatur er alltid en sikker vinner på Nesttun Idrettsplass.

Gjennomføringen bygget ikke uventet på suksess og gode erfaringer fra tidligere år - helt tilbake til da dyktige Tommy Myksvoll var fotballskolesjef på 90-tallet. I mer moderne tid har sportslig leder Mads Vik Tvedte overtatt stafettpinnen og planlagt fotballskoledagene i detalj med konkrete øvelser tilpasset spillernes fysiske og psykososiale utvikling. Derfor stod avgjørende individuelle ferdigheter i høysete gjennom hele uken - drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible. Takket være tunge investeringer av nærmere 50 småmål kunne spillerne terpe på disse ferdighetene gjennom mange forskjellige varianter av smålagsspill - trolig den mest effektive måten å stimulere til best mulig utvikling for den enkelte spiller.

Spillerne imponerte dessuten stort gjennom hele denne utgaven av Fana Tine Fotballskole. Fra begynnelse til slutt var det nemlig svært god intensitet til tross for et kravstort fotballskoleprogram og høy temperatur i solsteiken. Med lek som den primære innlæringsmetode var mye spilleglede å spore blant deltakerne. 25 morsomme og fartsfylte timer fløy fort avgårde sammen med nøye utvalgte fotballskoletrenere - alle var flotte forbilder og gode læremestre.

I sum gav fotballskoleuken mer mer enn spillere, trenere og ledere kunne ønske seg på forhånd. Det var derfor veldig riktig og fortjent å markere dette med å overlate servering av lunsj til klubbens samarbeidspartner Peppes Pizza. Nærmeste venter nå skolestart, men Fana IL Fotball ønsker alle spillerne velkommen tilbake til fotballskoler i alle ferier så vel som planleggingsdager.

Mer om Fotballskoler

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 25. mars 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i påskeferien.

Tjueåtte utviklende fotballskoledager

Publisert 8. mars 2023

Både spillere og foresatte kan trygt fylle almanakken med fotballskoler i samtlige ferier såvel som planleggingsdager.

Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Publisert 5. mars 2023

Flust av fotballskolespillere tilbrakte vinterferien på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 25. februar 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Pangstart for fotballskoleåret

Publisert 5. januar 2023

Allerede på årets andre dag tok Fana IL Fotball i mot et kobbel av ivrige spillere på Nesttun Idrettsplass.

Magisk Mandag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 30. desember 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i januar.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram