Fenomenal fotballskoleuke

Publisert 17. august 2021 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Fenomenal fotballskoleuke

Augustutgaven av Fana Tine Fotballskole var en perfekt avslutning på sommerferien.

Akkurat som i juni var det stor oppslutning til sommerens andre runde med Fana Tine Fotballskole. Det var derfor langt i fra uventet at man tidlig nådde taket på antall påmeldte spillere.

Fana IL Fotball går aldri på kompromiss med kvaliteten og er svært opptatt av fagprioriteringer og gjennomføringsevne.

25 treningstimer
I flere desennium har Fana IL Fotball fokusert på at klubbens fotballskoler skal ha en stor påvirkning på spillernes ferdighetsutvikling - med særlig vekt på å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible.

Konseptet har blitt formet gjennom mange år og tar utgangspunkt i den tidligere fotballskolesjefen Tommy Myksvoll sitt sterke fotavtrykk gjennom over 20 år. Sportslig leder Mads Vik Tvedte har krydret programmet med detaljerte øvelser som bevisst stiller krav til både trenerne og spillerne.

Som alltid var smålagsspillet en sentral del av dagsprogrammet for å oppnå målet om best mulig utvikling for den enkelte spiller.

Varm lunsj alle dager
Dyktige Simina Elena Radoi, som til dagen fungerer som kjøkkensjef på Fana IL Fotballs fotballfritidsordning, gjorde alle involverte bortskjemt midt på dagen.

I tur og orden ble et tresifret antall personer servert en barnevennlig meny - potetstappe, pasta, hot-dog og risengrynsgrøt. Alt for at også øktene etter tolvslaget kunne gjennomføres hvor både kropp og hodet fortsatt spilte på lag til siste slutt.

Siste dagen stilte såklart klubbens gode samarbeidspartner Pizzapakeren opp med mange smakfulle varianter fra det amerikanske pizzakjøkkenet.

Nye og gamle venner
Den positive fotballaktiviteten ble utøvd med nye og gamle venner. Fana IL Fotballs mange fotballskoledager gjennom året har fått et velfortjent godt rykte - i alle fall sett med Fana-øyne.

Spillere fra fjern og nær var også denne gang en del av Fana Tine Fotballskole da klubbtilhørighet ikke begrenser deltakelsen. Sammen knyttet flere vennskapsbånd med unge lovende fra andre miljøet hvilket i seg selv var en gevinst.

En ny morsom og fartsfylt uke på Nesttun Idrettsplass fløy fort avgårde - mye takket være kobbelet med entusiastiske fotballskoletrenere som fulgte det kravstore og detaljerte øvelsesutvalget til punkt og prikke.

Mer om Fotballskoler

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 25. mars 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i påskeferien.

Tjueåtte utviklende fotballskoledager

Publisert 8. mars 2023

Både spillere og foresatte kan trygt fylle almanakken med fotballskoler i samtlige ferier såvel som planleggingsdager.

Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Publisert 5. mars 2023

Flust av fotballskolespillere tilbrakte vinterferien på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 25. februar 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Pangstart for fotballskoleåret

Publisert 5. januar 2023

Allerede på årets andre dag tok Fana IL Fotball i mot et kobbel av ivrige spillere på Nesttun Idrettsplass.

Magisk Mandag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 30. desember 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i januar.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram