Bli med på Fana Tine Fotballskole

Publisert 8. mai 2021 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Bli med på Fana Tine Fotballskole

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Kåret til Bergens beste fotballskoler
Fotballskolene i Fana IL Fotball har de siste årene holdt et gjennomgående høyt nivå med et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet som en god grunnmur. Med nøye planlagte fotballskoledager av høy kvalitet og lek som den primære innlæringsmetode fikk klubben tildelt prisen for beste fotballskole i 2018 av NFF Hordaland.

Kåret til årets fotballskole

Tid og sted
Tradisjonen tro arrangerer Fana IL Fotball hver sommer to utgaver av Fana Tine Fotballskole på Nesttun Idrettsplass. Den første fotballskoleuken går av stabelen mandag 22. til fredag 26. juni. Mot slutten av sommerferien blir det en ny fotballskoleuke på Fana Tine Fotballskole fra mandag 10. til fredag 14. august.

De to siste dagene i juni og den første uken i august gjennomføres det dessuten Sommerferiefotball på Nesttun Idrettsplass - her velger man selv hvilke dager spillerne ønsker å delta.

Fotballaktiviteten har avspark alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene for registrering første fotballskoledag åpner klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

Alder
Tilbudet om påmelding til Fana Tine Fotballskole gjelder alle barn som har gått i 1. til 7. klasse i skoleåret 2020/2021. Spillere i 5. til 8. klasse får også tilbud om gode fotballtreninger i regi av Fana-akademiet i samme tidsrom. Følg pekeren under for mer informasjon om dette tiltaket.

Påmelding til sommerens proffuker

Fotballens koronavettregler
Fana Tine Fotballskole følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Fana Tine Fotballskole legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

VIKTIG! Servering av varm lunsj
Alle deltakerne får hver dag servert en herlig varm lunsj i tillegg til å få ett Tine-produkt.

Koronasituasjonen gjør Fana IL Fotball må ta et lite forbehold om dette da hensynet for ivareta fotballens koronavettregler og kravene til gruppestørrelse veier tyngst. I verste fall må fotballskoletrenerne prioritere oppfølging av kohorter fremfor matlaging og rydding.

Kle deg etter været
Ledet av våre godt skolerte trenere satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Premiering
Etter endt fotballskole venter det premiering for samtlige deltakere.

Pris
Prisen per spiller er 1 250 kroner for å delta én uke på Fana Tine Fotballskole. Dersom man ønsker å at deltakeren også skal være en del av tilsynsordningen fra klokken 07:30 til 16:30 koster fotballskoleuken 1 500 kroner.

Påmelding
Bindende påmelding til Fana Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit via denne landingssiden hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er søndag 13. juni og søndag 1. august.

Påmelding til Fana Tine Fotballskole

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da fotballskolene til Fana IL Fotball alltid er svært populær. Om det kun er mulig å gjennomføre Fana Tine Fotballskole med et begrenset antall deltakere vil spillerne som melder seg på først bli prioritert.

Kontaktperson for Fana Tine Fotballskole
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

Mer om Fotballskoler

Sjef over ballen i påskeferien

Publisert 2. april 2021

Et tosifret antall spillere innledet påskeferien med ferdighetsutvikling på Nesttun Idrettsplass.

Ti superpopulære fotballskoler

Publisert 2. mars 2021

Ved enhver anledning legger Fana IL Fotball til rette for et stort antall knallgøye fotballskoledager gjennom skoleåret.

Fire nye år med Fana Tine Fotballskole

Publisert 9. desember 2020

Norges Fotballforbund har bekreftet at tradisjonen med Fana Tine Fotballskole kan videreføres i minst fire nye år.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 31. oktober 2020

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i november.

Heidundranes høstferie

Publisert 10. oktober 2020

Mange spillere fra et antall forskjellige klubbmiljøer fikk denne uken nyte godt av Fana IL Fotballs fotballskoleprogram.

Høstferiefotballen sparkes i gang på mandag

Publisert 3. oktober 2020

Årets høstferie står for tur og mange heldige spillere skal tilbringe uken på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram