Veldig lovende start på Volvat FFO

Publisert 21. august 2020 | Fotballutdanning | FFO | Veldig lovende start på Volvat FFO

Skoleårets første uke på Volvat FFO lover svært godt for fortsettelsen.

Sommerferien tok brått slutt da skoleklokken ringte inn til time mandag morgen. Årets første skoledag var som alltid av det korte slaget. Det gjorde naturligvis at Volvat FFO fikk en pangstart med langdag på Nesttun Idrettsplass.

Kort oppsummert uken har gitt FFO-lederne et hyggelig møte med både nye og kjente FFO-spillere. Med en fantastisk varme i luften og stort sett bare deilig solskinn har det vært gode forutsetninger for en perfekt åpning på skoleåret. Det har i det hele tatt vært nydelige fotballdager for mange ivrige og unge fotballspillere.

Siden juni har det nemlig vært en rekordstor interesse og oppslutning på Volvat FFO. Nytt for dette skoleåret er at spillere fra både Søråshøgda og Kringlebotn skole har fått ta del av Fana IL Fotballs fotballfritidsordning. Dette gir enorme muligheter for spillerne å knytte nye vennskap på tvers av lag, klubber og skoler. Hver eneste dag jobber et kompetent og dedikert FFO-team med å skape et godt, sunt og morsomt miljø i tillegg til å utvikle ferdighetsregisteret på banen. Avspark ved skolestart er alltid krevende for å få på plass alle parametre som påvirker arbeidsmønsteret på Volvat FFO.

Kanskje spesielt for de yngste FFO-spillerne tar det litt tid å bli kjent med hverdagen som nok er ganske annerledes enn late sommerferiedager full av bad og iskrem. Heldigvis har barn en unik evne til å være tilpasningsdyktig og lære nye ting hvilket betyr at alle forhåpentligvis raskt blir vant til dagsprogrammet som gjennomføres.

Det er også ekstra fint å registrere at denne FFO-kontigenten har vist seg å være en nydelig samling av aktive barn med fotball som felles interesse. En lydhør og fin gjeng som har fokus på å ha det gøy med ballen og gode venner. Første uken av høstens FFO-semester har i så måte vært meget positivt og lover godt for en fotballhverdag preget av glede, trygghet, fellesskap og handlekraft.

Mer om FFO

Gratis fotballskoler for FFO-spillere

Publisert 4. september 2021

Spillere med hel plass på Volvat FFO får delta kostnadsfritt på alle fotballskoler i regi av Fana IL Fotball.

Storfint besøk på Volvat FFO

Publisert 16. juni 2021

Gamle og nye FFO-spillere bidro til tre overveldende dager på Volvat FFO i forrige uke.

Åpne FFO-dager i neste uke

Publisert 2. juni 2021

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager tirsdag, torsdag og fredag i neste uke.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 24. mai 2021

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning, med offisielt navn Volvat FFO, skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Deltakelse på Volvat FFO gir foreldrefradrag

Publisert 19. april 2021

Skatteetaten bekrefter at deltakelse på Volvat FFO gir rett til foreldrefradrag.

- Hever nivået på fremtidens fotballspillere

Publisert 28. februar 2021

På Volvat FFO har Mathias Tjeldflaat Bjordal og hans kompiser brukt flere timer i uken på sin store lidenskap.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram