Populære besøksdager på Volvat FFO

Publisert 18. juni 2020 | Fotballutdanning | FFO | Populære besøksdager på Volvat FFO

Akkurat som tidligere år var det knallgøy på de åpne FFO-dagene like før skolens sommerferie.

Like før skoleslutt ble det også i år arrangert åpne dager på Fana IL Fotballs fotballfritidsordning, med offisielt navn Volvat FFO, like før skolesemesteret var omme. Nysgjerrige og ivrige fotballspillere ble plukket opp på sine respektive skoler etter endt skoledag og ledet til Nesttun Idrettsplass for mange fartsfylte timer med frilek, sosialt samvær og fotballaktivitet.

Med over 40 fotballspillere fra mer enn fem skoler yret det av liv på kunstgresset. Værgudene var med å bidra til tre perfekte FFO-dager med blå himmel og strålende sol så langt øye kunne se. Med spillere fra første til fjerde trinn var det stort mangfold i aldersgrupper - ikke minst var den tallsterke jentedeltakelsen svært gledelig.

Selv om varm lunsj vanligvis er på menyen til Volvat FFO har dette tilbudet blitt tatt vekk for en periode grunnet nåværende situasjon med koronaviruset. Med flere timer tilbragt utendørs i varmen og full fart fra start til slutt var det derfor bare rett og rimelig at de unge lovende i stedet fikk belønning for god innsats i form av is og slush.

Med sommerferie like rundt hjørnet er dette semesteret på Volvat FFO snart ved veis ende. Fana IL Fotballs dyktige FFO-ledere gleder seg allerede til oppstart igjen i august hvor det forhåpentligvis blir et gjensyn med kjente og nye FFO-spillere i hopetall - alle som vil utvikle seg både sportslig og sosialt kan delta uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram