Åpne FFO-dager

Publisert 10. juni 2020 | Fotballutdanning | FFO | Åpne FFO-dager

Barn på fotballbanen

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til åpne dager.

Det er viktig at unge jenter og gutter er i daglig fysisk aktivitet.

Volvat FFO legger til rette for fysisk aktivitet som er positiv og meningsfull gjennom hele året slik at alle som vil kan delta uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå. Volvat, som er en stor aktør innen helsefremmende og forebyggende arbeid, støtter målsetningen om å bidra til at barn er aktive og stimulere dem til mer aktivitet ved å være en viktig medspiller til fotballfritidsordningen.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Åpne FFO-dager
Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til åpne dager tirsdag 9. og torsdag 11. samt fredag 12. juni.

Her kan jenter og gutter født i 2011, 2012 og 2013 (2. til 4. trinn i skoleåret 2020/2021) bli bedre kjent med hverdagen på fotballfritidsordningen som består av logistikk fra skolene, innsjekking på Nesttun Idrettsplass, servering av mat, lekser, fotballtrening eller annen aktivitet.

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På de åpne dagene på Volvat FFO legger man derfor til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

Gratis påmelding
Påmelding til åpne FFO-dager gjør du enkelt og greit via denne landingssiden hos TicketCo. Ved registrering velger man selv hvilke dager man ønsker å bli kjent med Volvat FFO - tirsdag, torsdag og fredag - eller kanskje alle tre?

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da åpne FFO-dager har et begrenset antall plasser.

Påmelding til åpne FFO-dager

Kontaktperson for åpne FFO-dager
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram