Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Utviklingsorientert uke

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

Suksessen med to daglige treninger og et godt faglig påfyll ble fulgt opp også på årets første proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet.

Talenter fra mange forskjellige klubber meldte seg spilleklar da tiltaket raskt til slutt ble fulltegnet den første uken i sommerferien.

Høykompetent trenerteam
På Nesttun Idrettsplass ble spillerne møtt av Andrew Harrison, Stephan Lien, Jan-Petter Hauge og Eirik Haugen Tveit - alle sentrale og ambisiøse akademitrenere i Fana IL Fotball.

Med sin fotballkompetanse og erfaring var disse som vanlig sulten på å planlegge, gjennomføre og evaluere treninger for å gi spillerne mest mulig læring og utvikling.

Dermed var forholdende lagt til rette for høy kvalitet i gjennomføringen på treningsfeltet og oppfølgingen av spillerne.

Frokostsamling og varm lunsj
Med to doble økter på programmet hver eneste dag har spillerne virkelig fått kjørt seg på proffuken de siste årene. For å sikre at alle mann alle skulle være best mulig rustet til å fullføre de ti treningene med stil var påfyll av energilagrene viktig mellom før og etter fotballaktiviteten.

For å løfte tiltaket ytterligere et hakk bestemte Fana IL Fotball seg for å invitere samtlige til frokost i god tid før avspark. Et populært innslag for både spillere og trenere som da fikk enda bedre tid til å bli kjent med hverandre utenfor det grønne kunstgresset.

Mellom øktene ble det tradisjonen tro servert varm lunsj i gymsalen - som for anledningen var gjort om til en restaurant. Også her gav bordsete mulighet til å knytte bånd bedre gamle og nye venner.

Trenings- og lærevillig
Med spillere fra tre årganger og et antall forskjellige miljøer var det helt naturlig at ferdighetsregisteret også var ulikt. Felles for dem alle var at man gjennom proffuken viste seg å være både trenings- og lærevillig.

Som seg hør og bør ble det tatt hensyn til at spillerne hadde forskjellige kvaliteter - helt ufarlig og naturlig når deres fotballutdanning i hverdagen ikke er identisk. Hver dag ble spillerne utfordret i nye tema gjennom mest mulig tilpasset opplæring. Et sterkt ønske om å læring var allikevel en avgjørende fellesnevner som resulterte i ti fine økter. 

Samtlige var dessuten fint kledd opp i Corvus Energy Fana-akademiet sin kolleksjon levert av Umbro og Sport Norge for å skape en umiddelbar felles identitet.

Ny proffuke i august
Gjennom uken ble det i det hele tatt utvist mye spilleglede i temperaturer man normalt må nærmere ekvator for å finne. Etterhvert viste mange prov på spennende fotballferdigheter og glimt av stort potensiale.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Alt tyder på at det blir en ønskereprise av tiltaket i august. Mot slutten av sommerferien går nemlig enda en proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen fra torsdag 10. til onsdag 15. august. Også her har det vært stor interesse for påmelding og det er i skrivende stund kun et fåtall ledige plasser igjen.

Mer om Fana-akademiet

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Fana-trener til eliteserieklubb

Publisert 15. januar 2023

Alexander Sandtorv Fredriksen skifter beite til en av landets fremste talentfabrikker.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2022/2023

Publisert 29. juni 2022

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram