Treningsvillige talenter

Publisert 17. september 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Treningsvillige talenter

Treningene med Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har vært strålende også etter sommerferien.

Som et viktig supplement til den tradisjonelle lagsaktiviteten skal Corvus Energy Fana-akademiet legge til rette for trenings- og kamparenaer for unge fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter. Hver eneste uke samles mange spennende talenter for å få inspirasjon, motivasjon og viktig læring som de kan ta med seg tilbake til eget lag eller egentrening utover den organiserte fotballaktiviteten.

Nøyaktig én måned inn i et nytt skoleår kan det rapporteres om stor optimisme fra treningsfeltet.

Ferdighetsutvikling både offensivt og defensivt
Tre dager i uken har spillerne strømmet til Nesttun Idrettsplass for å sammen ta nye steg i riktig retning. Ukesyklusen og de overordnede faglige fokuspunktene bygger på erfaringene som har blitt gjort de siste årene. Kort oppsummert drilles talentene i viktige én mot én-ferdigheter samt evnen til å ta disse inn i en større spillkontekst.

Som seg hør og bør har nok en årgang blitt inkludert i den populære akademisatsingen. 2010-årgangen, både jenter og gutter, har allerede rukket å imponere med gode grunnleggende basisferdigheter og ikke minst stor sult etter å lære mer. Et stort pluss har også vært at stadig flere fotballjenter har meldt sin ankomst på jentedagen - hver fredag.

Utfordrende kamparena for G11- og G12-spillerne
Akkurat som planlagt har Corvus Energy Fana-akademiet overtatt ansvaret for overbyggingslag som spiller en årsklasse opp i G11- og G12-klassen. Dette har så langt gitt mersmak og som forventet har kampene gitt spillerne opplevelse av både mestring og utfordringer mot bra motstand. Sammen med resten av trenerteamet koordinerer og styrer Stephan Lien og Kenneth Lilleskare disse arenaene med mål om at spillerne skal få utfolde seg på sitt nivå for å oppnå en mest mulig tilpasset fotballutdanning.

Høy trenerkompetanse
Som tidligere legges det opp til høy kvalitet på treningsfeltet og i oppfølgingen av enkeltsspillere. For å kunne optimalisere utviklingen for den enkelte spiller skal trenerne på Corvus Energy Fana-akademiet være fremoverlent, faglig dyktig og interessert i spillerutvikling.

Siden etableringen i 2015 har listen lagt skyhøyt for for hvilke trenere som skal være knyttet opp mot treningene etter skoletid. Med stor fotballkompetanse og erfaring har Markus Jonsson, Rune Vindheim, Alexander Stockinger, Christian Heimark, Remi Natvik og Patrik Hansson vært blant trenerkapasiteten som har satt sitt fotavtrykk på utviklingen av motiverte og treningsvillige spillere.

Årets trenerteam lukter det også svidd av. Andrew Harrison, Stephan Lien, Oddmar Aasheim, Alexander Sandtorv Fredriksen og Trym Elling Sørum planlegger, gjennomfører og evaluerer treningene for å gi spillerne mest mulig læring og utvikling.

Mer om Fana-akademiet

Påmelding til sommerens proffuker

Publisert 10. januar 2021

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 7. januar 2021

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Starter utviklingsgrupper for jenter

Publisert 31. desember 2020

Corvus Energy Fana-akademiet styrker satsingen på treningsvillige jenter i Fana og Ytrebygda bydeler.

Avdelingsoppsettet for Fana 2

Publisert 15. desember 2020

Spillerne som banker på døren til Ørjan Hålands startellever kan se frem mot 2021-sesongen.

Tyvstartet 2021-sesongen

Publisert 29. november 2020

Utviklingsorienterte 2007-gutter har allerede startet oppkjøringen mot et nytt spennende fotballår.

Elleve Fana-spillere på krets- og skyggekretslag

Publisert 8. november 2020

Som tidligere år er Corvus Energy Fana-akademiet godt representert i troppene til NFF Hordaland.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram