Proffuke med Fana-akademiet

Publisert 15. juli 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Proffuke med Fana-akademiet

Unge fotballspillere trener

Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Dette er Fana-akademet

Som tidligere legges det opp til høy kvalitet på treningsfeltet og i oppfølgingen av enkeltsspillere. For å kunne optimalisere utviklingen for den enkelte spiller skal trenerne på Fana-akademiet være fremoverlent, faglig dyktig og interessert i spillerutvikling.

Fana-akademiet og Fana IL Fotball viderefører suksessen og legger også i år opp til to proffuker i sommerferien hvor det er lite eller ingen fotballaktivitet på lagsnivå.

Målgruppe
Fana-akademiets proffuke er rettet mot jenter og gutter i 5. til 7. trinn i skoleåret 2019/2020.

Fotballens koronavettregler
Proffuken med Fana-akademiet følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Fana-akademiets proffuke legger man derfor til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

Godt faglig innhold
Fana-akademiets proffuke må ikke forveksles med en vanlig fotballskole. Tanken er at unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter skal få testet livet som fotballproff med to daglige treninger og et godt faglig påfyll.

Det arrangeres to proffuker denne sommeren på Nesttun Idrettsplass. Den første proffuken går av stabelen mandag 24. til fredag 28. juni. Mot slutten av sommerferien blir det ytterligere en proffuke fra mandag 12. til torsdag 15. august. Spillerne må ta sikte på å møte hver morgen klokken 09:00 - siste trening avsluttes klokken 14:00.

Mat og drikke
Normalt får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj på alle tiltak i regi av Fana-akademiet. For å ivareta fotballens koronavettregler og kravene til gruppestørrelse prioriterer fotballskoletrenerne oppfølging av dette fremfor matlaging og rydding.

Pris
Deltakeravgiften på Fana-akademiets proffuke er kroner 1 200 per spiller. Dette inkluderer også en utstyrspakken fra Umbro med en verdi på over 500 kroner som inneholder sokker, shorts og t-skjorte fra Fana-akademiet sin kolleksjon. Utstyrspakken skal benyttes på alle akademitreninger. Spillere på Fana-akademiet etter skoletid har fått utdelt denne utstyrspakken tidligere og får derfor som alltid redusert pris og betaler kroner 900.

Påmelding
Påmelding til Fana-akademiets proffuke gjør du enkelt og greit via denne landingssiden hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er søndag 14. juni og søndag 2. august.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da proffukene til Fana-akademiet har et begrenset antall plasser.

Påmelding til proffuke med Fana-akademiet

Kontaktperson for proffuken med Fana-akademiet
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no

Mer om Fana-akademiet

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

Fana-trener til eliteserieklubb

Publisert 15. januar 2023

Alexander Sandtorv Fredriksen skifter beite til en av landets fremste talentfabrikker.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram