Ønskereprise på proffuken

Publisert 18. august 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Ønskereprise på proffuken

Proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i august ble en ny stor suksess.

Etter å ha gjennomført proffuker i flere år har tiltakene til Corvus Energy Fana-akademiet etterhvert fått et godt rykte og renommé. Talenter fra hele Bergen og omegn har de siste somrene gjort storinnrykk på Nesttun Idrettsplass i hver sin ende av skoleferien. Også denne gang måtte døren for registrering raskt stenges og en lang venteliste måtte dessverre bli skuffet. Dette for å ivareta strenge krav til kvaliteten som gjennomføres på treningsfeltet og oppfølgingen av spillerne.

Talentene som var med på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i august så ut nyte tilværelsen på Nesttun Idrettsplass.

Proffuken må nemlig ikke forveksles med en vanlig fotballskole. Tanken er at unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter skal få testet livet som fotballproff med to daglige treninger og et godt faglig påfyll. Da var det på sin plass at Corvus Energy Fana-akademiet stiller med et trenerteam det lukter svidd av - dette alderssegmentet tatt i betraktning. Marije Brummel, Andrew Harrison, Stephan Lien, Mats Walberg, Alexander Sandtorv Fredriksen og Trym Elling Sørum overlot ingenting til tilfeldighetene.

Iført sokker, shorts og t-skjorte fra akademiet sin Umbro-kolleksjon ble spillerne utfordret i nye tema gjennom mest mulig tilpasset opplæring. Som seg hør og bør ble det tatt hensyn til at spillerne hadde forskjellige kvaliteter - helt ufarlig og naturlig når deres fotballutdanning i hverdagen skjer i vidt forskjellige miljøer. Et sterkt ønske om å læring var allikevel en avgjørende fellesnevner som resulterte i ti fine økter. Gjennom uken ble det i det hele tatt utvist mye spilleglede i temperaturer man normalt må nærmere ekvator for å finne. Etterhvert viste mange prov på spennende fotballferdigheter og glimt av stort potensiale.

Allerede nå kan de aller mest interesserte skrive proffuke i neste års almanakk - mandag 21. til 25. juni og 9. til 13. august.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram