Klart for avspark på proffuken

Publisert 7. august 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Klart for avspark på proffuken

Neste uke går enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen.

Talenter fra hele Bergen og omegn har meldt sin ankomst til en ny proffuke med to daglige treninger ledet av et av et høyst kompetent trenerteam. Corvus Energy Fana-akademiet er utrolig glad for å kunne legge til rette for mest mulig læring og utvikling på Nesttun Idrettsplass.

Tid og sted
Spillerne må ta sikte på å møte hver morgen på Nesttun Idrettsplass klokken 09:00 - siste trening avsluttes klokken 14:00.

Klær etter vær
På proffuken skal unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter få testet livet som fotballproff med to daglige treninger og et godt faglig påfyll. Spillere som ikke er en del av Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid får utdelt en utstyrspakken fra Umbro som inneholder sokker, shorts og t-skjorte fra akademiet sin kolleksjon. Akademispillerne, som alle har fått utdelt denne utstyrspakken tidligere, benytter seg av denne.

Alle spillere må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Om været tillater det skal utstyrspakken benyttes på alle akademitreninger. Merk gjerne klærne med navn.

Solbeskyttelse
Å beskytte seg mot solen er viktig. Det er veldig anbefalt at alle spillerne beskytter seg mot UV-strålene med solkrem for å unngå skader. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Ta med drikkeflaske
Det er avgjørende å få i seg nok væske i løpet av en lang dag på feltet med full fart fra start til slutt. Spillerne må derfor ta med seg en drikkeflaske.

Matpakke
Normalt får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj på alle tiltak i regi av Corvus Energy Fana-akademiet. For å ivareta fotballens koronavettregler og kravene til gruppestørrelse prioriterer akademitrenerne oppfølging av dette fremfor matlaging og rydding. Spillerne må derfor ta med seg matpakke på den kommende uken.

Bilder
Corvus Energy Fana-akademiet ønsker naturligvis å dokumentere spillerutviklingen på proffuken. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Mer om Fana-akademiet

Helgesamlinger med Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 23. september 2021

Corvus Energy Fana-akademiet skal gjennomføre flere helgesamlinger i løpet av året.

Veo-kamera viktig for spillerutviklingsarbeidet

Publisert 13. juli 2021

For Fana IL Fotballs akademi- og representasjonslag har Veo-kameraet blitt en viktig del av hverdagen.

Brann venter i august

Publisert 4. juli 2021

Talentene på Corvus Energy Fana-akademiet går rett inn i 1. runde i NM for G19-lag.

To nye Fana-trenere med UEFA B-lisens

Publisert 1. juli 2021

Eivind Iversen og Andrew Harrison har fått det synlige beviset på bestått UEFA B-lisensutdanning.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2021/2022

Publisert 24. juni 2021

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Mandag starter proffuken

Publisert 20. juni 2021

Neste uke går enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram