Iversen og Harrison tar UEFA B-lisens

Publisert 7. september 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Iversen og Harrison tar UEFA B-lisens

Eivind Iversen og Andrew Harrison skal begge starte på UEFA B-lisenskurset denne høsten.

Som en av Hordalands ledende utviklingsklubber ønsker Fana IL Fotball til enhver tid å legge til rette for et interessant og attraktivt utviklingsmiljø for ivrige spillere i Fana og Ytrebygda bydeler. Dyktige trenere er i så måte avgjørende for kvaliteten på fotballutdanningen som skjer på Nesttun Idrettsplass.

Derfor er det viktig at Eivind Iversen og Andrew Harrison, som begge har sentrale roller i klubben, skal ta fatt på det neste trinnet i NFFs trenerstige.

Erfaren trenerduo
I mange år har både Iversen og Harrison vært velkjente ansikter for alle som ferdes på Nesttun Idrettsplass. Førstnevnte har i over et desennium hatt et sterkt engasjement for sine lag og spillere både på og utenfor banen. Sammen med gode trenerkollega var Iversen primus motor for 2003-årgangen som har fått tatt del av et løp hvor godt kameratskap har blitt kombinert med fremragende spillerutvikling - flere av talentene i denne årgangen banker allerede kraftig på døren til herrelagets startellever og tropp. Denne suksessoppskriften følger nå spillerne på Corvus Energy Fana-akademiet G14 som også får nyte godt av Iversen sin erfaring og kompetanse.

Harrison har på sin side hatt en omfattende kombinasjonsrolle i Fana IL Fotball de siste sesongene. Spillere i mange forskjellige alderssegmentet har fått drillet sine tekniske ferdigheter sammen med engelskmannen. Etter et langt liv i fotballen har Harrison en annerledes og spennende bakgrunn etter å ha vært både spiller og trener på flere forskjellige kontinenter. Siden sitt inntog i Fana IL Fotball har midlertidig alt handlet om å bidra til at fotballutdanningen på Nesttun Idrettsplass stadig tar nye steg på alle nivåer - Knøttefotball, Volvat FFO, Corvus Energy Fana-akademiet og fotballskoler.

Fana IL Fotball gratulerer Eivind og Andrew med uttaket!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram