Fana-akademiet klar for skoleåret 2020/2021

Publisert 14. juni 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Fana-akademiet klar for skoleåret 2020/2021

Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Som tidligere legges det opp til høy kvalitet på treningsfeltet og i oppfølgingen av enkeltsspillere. For å kunne optimalisere utviklingen for den enkelte spiller skal trenerne på Fana-akademiet være fremoverlent, faglig dyktig og interessert i spillerutvikling.

Fana-akademiet og Fana IL Fotball fortsetter suksessen med å gi motiverte fotballspillere et treningstilbud etter skoletid gjennom skoleåret 2020/2021.

Målgruppe
Fana-akademiets treningstilbud etter skoletid er rettet mot jenter og gutter i 5. til 7. trinn.

God treningshverdag og utfordrende kamparena
Som et viktig supplement til den tradisjonelle lagsaktiviteten skal Fana-akademiet etter skoletid legge til rette for trenings- og kamparenaer for unge fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter. Ambisjonen er å få flest mulig spillere i god aktivitet med best mulig kvalitet.

Treningene gjennomføres hver mandag, onsdag og fredag fra klokken 14:45 til 16:00 på Nesttun Idrettsplass. Ferdighetsutvikling står sentralt på treningene til Fana-akademiet etter skoletid hvor man strever etter å gi spillerne opplevelse av både mestring og utfordringer gjennom en fornuftig differensiering. Fra 2020-sesongen overtok Fana-akademiet etter skoletid ansvaret for overbyggingslag som spiller en årsklasse opp i G10-, G11- og G12-klassen.

Tiltak i regi av Fana-akademiet etter skoletid skal gi spillerne inspirasjon, motivasjon og viktig læring som de kan ta med seg tilbake til eget lag eller egentrening utover den organiserte fotballaktiviteten. Spillerne får tilgang til et årshjul med treninger og kamper samt overordnede faglige fokuspunkter knyttet til disse.

VIKTIG! Egen jentedag hver fredag
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Fana-akademiet etter skoletid legger man derfor til rette for trygghet, trivsel og mestring i jentegrupper på en helt egen jentedag for de som ønsker dette. Dette innebærer at spillere i J10-, J11- og J12-klassen kan velge å delta på Fana-akademiet etter skoletid fredager eller alle tre dager.

En del av Fana-skolen
Som et viktig ledd i Fana IL Fotballs samfunns- og verdiarbeid har klubben etablert Fana-skolen. Denne har som formål å utvikle hele mennesket og skape gode vaner som kommer til nytte også utenfor banen. Gjennom Fana-skolen skal spillerne og trenerne med andre ord utvikle mer enn selve fotballferdighetene. Ved å repetere noen nøye utvalgte temaer år etter år skal Fana-skolen bygge kultur, klubb og tilhørighet. Spillerne på Fana-akademiet etter skoletid vil bli invitert til en god del av disse samlingene.

Starter ny Fana-skole

Hospitering til Kniksen-akademiet
Fana IL Fotball, FK Fyllingsdalen og Åsane Fotball har gått i bresjen for økt samarbeid og bedre spillerutvikling ved å etablere Kniksen-akademiet. Spillere på Fana-akademiet etter skoletid som vil bruke en del tid på egen utvikling ved å trene mye, ha høy tilstedeværelse, teste egne grenser, samt være nysgjerrige og reflekterte kan bli nominert av trenerteamet til å hospitere på Kniksen-akademiet.

Egenandel og utstyrspakke
Deltakelse på Fana-akademiet etter skoletid koster kroner 995 per måned (345 kroner for jentedagen) med en bindingstid for det kommende skoleåret - altså fra august til og med juni. Faktura sendes forløpende og tar selvsagt høyde for halv pris i august da oppstarten først skjer etter skolestart.

Ved påmelding betaler man 1 000 kroner for en solid utstyrspakke. Utstyrspakken fra Umbro har en verdi på over 2000 kroner og inneholder sokker, shorts, t-skjorte, treningsbukse, treningsgenser og regnjakke som skal benyttes på alle akademitreninger.

Påmelding
Påmelding til Fana-akademiet etter skoletid gjør du enkelt og greit via vår landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er tirsdag 30. juni.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da Fana-akademiet etter skoletid har et begrenset antall plasser.

Påmelding til Fana-akademiet etter skoletid 2020/2021

Kontaktperson for Fana-akademiet etter skoletid
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no

Mer om Fana-akademiet

Veo-kamera viktig for spillerutviklingsarbeidet

Publisert 13. juli 2021

For Fana IL Fotballs akademi- og representasjonslag har Veo-kameraet blitt en viktig del av hverdagen.

Brann venter i august

Publisert 4. juli 2021

Talentene på Corvus Energy Fana-akademiet går rett inn i 1. runde i NM for G19-lag.

To nye Fana-trenere med UEFA B-lisens

Publisert 1. juli 2021

Eivind Iversen og Andrew Harrison har fått det synlige beviset på bestått UEFA B-lisensutdanning.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2021/2022

Publisert 24. juni 2021

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Mandag starter proffuken

Publisert 20. juni 2021

Neste uke går enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen.

Påmelding til sommerens proffuker

Publisert 15. juni 2021

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram