Årets første terminliste

Publisert 1. mars 2021 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Årets første terminliste

Både avdelingsoppsettet og terminlisten har blitt offentliggjort for G19 1. divisjon.

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Fokus på reservelag, andrelag, rekruttlag eller b-lag har i mange sesonger gjort at G19 1. divisjon i Hordaland aldri har kommet opp på et ønskelig nivå. Da nasjonale serier, NM og Norsk Tipping-ligaen gikk fløyten i koronasesongen 2020 ble denne serien langt sterkere enn på mange år.

Mye på grunn av at Fana IL Fotball og FK Fyllingsdalen stilte med alle talentene fra sine representasjonslag. I tillegg deltok SK Brann i aldersbestemt lokal serie på aldri så lang tid.

Spillerne fra herrelaget så ut til å storkose seg med spill mot jevnaldrende. I tillegg viste et stort antall Fana-gutter at det begynner å bli en talentkø som banker på døren til herrelaget. Med unntak av en poengdeling mot de lilla fra Dalen leverte Fana-akademiet G19 så til de grader varene. Markant overtak i banespillet og deilig angrepsspill resulterte i seire på rekke og rad med en voldsomt positiv målforskjell. Da sesongen ble avlyst to serierunder før slutt var det kun målforskjell som skilte utviklingsklubbene fra Fana og Fyllingsdalen bydel på toppen av tabellen.

Dedikert og målrettet utviklingsarbeid
Selv om 2020-sesongen i aller høyeste grad var amputert har individuell utvikling stått i høysete på klubbens eldste akademilag. Hovedtrener Alexander Sandtorv Fredriksen har med sin kompetanse funnet seg godt til rette på Nesttun Idrettsplass og jobbet dedikert og målrettet med en spennende treningsgruppe. Flere spillere ble med rette tatt permanent opp i herrelagets spillertropp denne vinteren.

Seriestart tirsdag 6. april
Offentliggjøring av både avdelingsoppsettet og terminlisten for G19 1. divisjon er et sikkert vårtegn. Dessuten gir det håp og tro på at man snart kan set lyset i enden av koronatunnelen. Da det var for mange påmeldte lag har NFF Hordaland tatt ut lagene basert på fjorårets tabellplassering.

Alle involverte på Fana-akademiet G19 kan dermed se frem til kamper mot følgende motstandere: Arna-Bjørnar, Askøy, Bergen Nord, Brann, Fyllingsdalen, Nordhordland, Nymark, Sotra, Stord, Varegg og Åsane.

Mer om Fana-akademiet

Veo-kamera viktig for spillerutviklingsarbeidet

Publisert 13. juli 2021

For Fana IL Fotballs akademi- og representasjonslag har Veo-kameraet blitt en viktig del av hverdagen.

Brann venter i august

Publisert 4. juli 2021

Talentene på Corvus Energy Fana-akademiet går rett inn i 1. runde i NM for G19-lag.

To nye Fana-trenere med UEFA B-lisens

Publisert 1. juli 2021

Eivind Iversen og Andrew Harrison har fått det synlige beviset på bestått UEFA B-lisensutdanning.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2021/2022

Publisert 24. juni 2021

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Mandag starter proffuken

Publisert 20. juni 2021

Neste uke går enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen.

Påmelding til sommerens proffuker

Publisert 15. juni 2021

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram