Rekrutteringsdommerkurs denne våren

Publisert 11. april 2021 | Fotballutdanning | Dommere | Rekrutteringsdommerkurs denne våren

Foto: Trond Gausemel i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotball oppfordrer alle som ønsker å dømme syver-, nier- og elleverkamper til å melde seg på kurs.

NFF Hordaland legger opp til flere digitale rekrutteringsdommerkurs denne våren. Samtlige går over én helg og gir mulighet for å dømme kamper i både syver-, nier- og elleverfotball.

Rekrutteringsdommerkurs 2021 / fotball.no

Fana IL Fotball har de siste sesongene hatt et stort antall klubbdommere som har dømt femmer- og syverfotball. Forhåpentligvis kan flere av disse motiveres til å fortsette dommergjerningen også i fremtiden.

Maren Hatletvedt og Sivert Øksnes Amland, som er klubbens aller fremste dommere, kan begge skilte med fremgangsrike dommerkarriere. Hatletvedt og Amland leder kamper på nasjonalt nivå med stor bravur og er strålende forbilder for ungdommer som har funnet det utfordrende og spennende å lede kampene som nøytral part. Førstnevnte er dessuten dommeransvarlig i Fana IL Fotball.

Alle som er født i 2006 eller tidligere kan delta på dette dommerkurset og dermed også få tildelt kamper fra NFF Hordaland på tilpasset nivå og på andre kampdager enn eget lag. I tillegg å bli inkludert i et veletablert system med både veiledere og faddere er dommeroppdrag en fin mulighet for å tjene gode lommepenger.

Fana IL Fotball dekker naturligvis kursavgiften for alle Fana-spillere som ønsker å ta dommergjerningen til et nytt nivå. Påmelding til rekrutteringsdommerkurset gjøres per e-post til økonomi- og administrasjonsansvarlig.

Kontaktperson for rekrutteringsdommerkurs
Ketil Brekke - Økonomi- og administrasjonsansvarlig
E-post: ketil.brekke@fanafotball.no

Mer om Dommere

Ledet eliteseriekampene med bravur

Publisert 16. januar 2021

Fana-dommeren Sivert Øksnes Amland har all grunn til å være fornøyd med sin første sesong i eliteserien.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram