Strålende supersøndag

Publisert 26. april 2021 | Fotballutdanning | Barnefotball | Strålende supersøndag

De yngste Fana-lagene sparte ikke på kruttet under gårsdagens kamper.

Da NFF Hordaland utsatte seriestarten snudde Fana IL Fotball seg rundt for å sikre at samtlige lag som spiller treer- og femmerfotball var i aksjon. Dermed kom Fana-lagene på søndag til duk og dekket bord hvor mange mål og kamp om ballen stod på menyen.

For å starte med oppsummeringen og konklusjonen ble det en strålende supersøndag.

Alle forhold lagt til rette
Nesttun Idrettsplass badet i sol på kampdagen - dog med en iskald trekk som kom snikende inn på tilskuere og kampverter med jevne mellomrom. Første avspark ble tatt på slaget klokken ni. På forhånd hadde Fana IL Fotballs administrasjon sørget for at kampoppsett, informasjonsflyt, klubbdommere og baner var skikkelig på stell.

Upåklagelig innsats
Derfra og ut handlet alt om mange unge lovende Fana-spillere. Kampene i treerfotballen ble avviklet først. Her viste spillerne fra J7 Ariel, G7 Oberon, G7 Sirius og G7 Castor i tur og orden at upåklagelig innsats innenfor vantet. Mamma- og pappatrenerne hadde åpenbart lyttet til fotballfaglige råd og veiledning og hyllet spillernes evne til å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible.

Senere på dagen var det rutinerte jente og gutter som skulle være den beste utgaven av seg selv i femmerfotball. For flere var dette en ny spillform som man forhåpentligvis blir godt kjent med i løpet av fotballåret. J8 Føniks, G8 Callisto, G8 Neptun, G8 Lynx og J9 Venus,  fikk utfolde seg på den nydelige banen som Fana IL Fotball disponerer ved Ulsmåg skole. Dermed var det G9 Uranus, G9 Jupiter og G9 Calypso som fikk æren av å spille sine første hjemmekamper på Nesttun Idrettsplass på aldri så lang tid.

Rykende ferske klubbdommere
Fana IL Fotball har de siste sesongene hatt et stort antall klubbdommere som har dømt femmer- og syverfotball. Da koronasituasjonen har gjort det vanskelig å gjennomføre kurs for benyttet man anledningen til å la J14- og G14-spillere til å smake på ansvaret med å lede kampene som nøytral part. Samtlige tok oppdraget på største alvor og viste at man uten problemer bør fortsette med dommergjerningen også i fremtiden.

Koronavennlig arrangement
Som seg hør og bør var kampdagen i barnefotballen tilpasset hverdagen som alle har blitt godt kjent med. Begrensningen i antall personer som kan delta på et idrettsarrangement preget naturligvis både kampoppsettet og muligheten for tilskuere til å overvære begivenheten. Derfor ble det lagt inn koronavennlige pauser for å tømme anleggene med jevne mellomrom før nye forventningsfulle lag ankom. Selvfølgelig var det også rikelig med kampverter på plass for å kvalitetssikre Fair Play-ånden samt forsikre seg om at samtlige som var tilstede utførte obligatorisk koronaregistrering.

Kort og godt en deilig fotballdag til ære for selve grunnmuren i Fana IL Fotball.

Mer om Barnefotball

Velkomstpakke til alle førsteklassinger

Publisert 21. september 2021

Som en av svært få klubber gir Fana IL Fotball alle spillere i førsteklasse en stor velkomstpakke.

Spennende oppstart for 2015-årgangen

Publisert 22. august 2021

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2015.

Høstens terminlister

Publisert 12. august 2021

Terminlistene for høstsesongen er offentliggjort, men flere endringer kan forekomme av hensyn til banekapasiteten.

Har blinket ut Os Eat Move Sleep Cup

Publisert 21. mai 2021

Fana-lagene i barnefotballen kan glede seg til Os Eat Move Sleep Cup etter sommerferien.

Nye terminlister publisert

Publisert 30. april 2021

NFF Hordaland har gjort et formidabelt arbeid og publisert nye terminlister for vårsesongen.

Sentrale datoer før seriestart

Publisert 28. april 2021

Den utsatte seriestarten i barne- og ungdomsfotballen nærmer seg heldigvis fort.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram