Skal farge Voss rød og hvit

Publisert 8. juni 2022 | Fotballutdanning | Barnefotball | Skal farge Voss rød og hvit

En rekordstor Fana-delegasjon kan telle ned til Camp Fana og Voss Cup 2022.

Mange gode opplevelser og fotballminner for livet venter når flere hundre spillere, trenere, lagledere og supportere reiser på samme sommerturnering. Gjennom våren har Fana IL Fotball derfor planlagt et eget reiseopplegg med overnatting, bespisning og premieutdeling.

Camp Fana skal bygge fellesskap og oppfylle ønske om et strålende sosialt utbytte.

Innsjekking på Camp Fana
Den enkelte har selv ansvar for å ta seg til og fra Voss, men da hele halve fotball-Bergen har samme reisemål anbefales samkjøring på lagsnivå. Fredagen blir altså trolig en skikkelig utfartsdag helt i påskedivisjonen - vær derfor ute i god tid.

 • Innsjekking på Bømoen leir åpner klokken 16:00.

Romfordeling
Fana-delegasjon innkvarteres på Bømoen leir - først og fremst i kaserner. For å skape gode og trygge rammer der alle blir inkludert har lagleder ansvar for å fordele lagets reisefølget på rom og sengeplass.

Regler
For at både store og små skal få et perfekt opphold på Camp Fana og Voss Cup 2022 har det blitt vedtatt noen enkle regler som alle involverte må forholde seg til.

 • Verdisaker.
  La verdisaker bli værende hjemme og spar lagledere eller trenere for dyrebar tid som heller kan brukes på det som alltid skal stå i høysete - ta vare på barne både på og utenfor banen.
 • Mobilhotell.
  Camp Fana skal være en unik sosial plattform på tvers av lag, alder og kjønn. Derfor skal mobiltelefoner og nettbrett leveres inn til lagleder i leir for å dyrke det fellesskapet fremfor skjermtid. Lagledere eller trenere vil sørge for at kontakt med foresatte kan bli opprettet dersom behovet oppstår.
 • Alkoholfritt arrangement.
  Barn og unge som driver med fotball skal oppleve et trygt miljø og gode rollemodeller. Det er en stor tillitserklæring at tusenvis av foresatte overlater ansvaret for barna sine til Fana IL Fotball. Da berusede trenere, ledere eller foreldre øker risikoen for skader, ulykker eller andre negative hendelser skal også Camp Fana være et alkoholfritt arrangement med to streker under nulltoleranse.
 • Rosignal.
  Alle reiser til Voss for å ha det gøy, men også for å gjøre sitt beste i kamp. For at spillerne skal være opplagt nok til å gjennomføre turneringshelgen med stil er det viktig med nok søvn - dette må foresatte snakke med spillerne om på forhånd. Når voksne gir beskjed om rosignal på gang - senest klokken 22:00 - må dette respekteres av hensyn til hverandre.

Fredagskamper og lasagne
Allerede fredag kveld skal de første Fana-lagene i aksjon på banen. Dette innebærer at det enkelte lag selv må vurdere om man inntar en deilig lasagne før eller etter kamp - denne serveres i matsalen fra klokken 18:00 til 21:00.

Verdt å merke seg er at shuttlebussene først starter å gå lørdag morgen. Altså bør foresatte belage seg på å heie frem Fana-jentene og -guttene på fredagskampene samt bidra i transporten til og fra Camp Fana.

Grillkveld med Fana Kjøtt
Klubbens samarbeidspartner Fana Kjøtt forbereder seg til å briljere med sin spisskompetanse og servere nydelig grillmat til både små og store. Hamburgere med nøye utvalgt tilbehør står på menyen denne lørdagen.

 • Grilling utføres på lagsnivå når det måtte passe fra klokken 17:00 til 21:00.

Mange foreldre og småsøsken - som enten er på dagstur eller i området hele helgen - har meldt sin ankomst på grillkvelden. Oppgjør gjøres av den enkelte på plass med Vipps.

Reiseantrekk til Fana-spillere
I forbindelse med påmelding til Camp Fana har en hel del spillere forhåndsbestilt reiseantrekk fra Fana IL Fotballs klubbkolleksjon. Dette blir distribuert ut ved innsjekk.

Supporterantrekk og supportereffekter
Akkurat som med reiseantrekket vil forhåndsbestilt supporterantrekk bli distribuert ut ved innsjekk. I tillegg har Fana IL Fotball skaffet til veie enkle supportereffekter for å øke engasjementet og synliggjøre klubbens tilstedeværelse.

 • Fana-skjerf.
 • Fana-flagg.

Premieutdeling på Peppes Pizza Voss
Prikken over i-en er en eksklusiv premieutdeling rundt lunsjtider søndag med pizza, brus og is på Peppes Pizza Voss. Dette har kommet i stand takket være klubbens gode samarbeidspartner Peppes Pizza Nesttun som samarbeider tett med restauranten i ekstremsportbygden.

 • Klokken 11:00 til 12:00.
  • Fana G10 Calypso/Jupiter og Fana J12 Mars.
 • Klokken 12:00 til 13:00.
  • Fana G8 Oberon, Fana G8 Castor og Fana J10 Venus.
 • Klokken 13:00 til 14:00.
  • Fana G9 Neptun, Fana J11 Tellus og Fana G11 Atlas/Triton.
 • Klokken 14:00 til 15:00.
  • Fana G10 Uranus og Fana G8 Sirius.

Mer om Barnefotball

Camp Fana på Voss Cup 2022

Publisert 24. mars 2022

Fana IL Fotball etablerer Camp Fana for spillere, trenere, lagledere og supportere under Voss Cup.

Velkomstpakke til alle førsteklassinger

Publisert 21. september 2021

Som en av svært få klubber gir Fana IL Fotball alle spillere i førsteklasse en stor velkomstpakke.

Spennende oppstart for 2015-årgangen

Publisert 22. august 2021

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2015.

Høstens terminlister

Publisert 12. august 2021

Terminlistene for høstsesongen er offentliggjort, men flere endringer kan forekomme av hensyn til banekapasiteten.

Har blinket ut Os Eat Move Sleep Cup

Publisert 21. mai 2021

Fana-lagene i barnefotballen kan glede seg til Os Eat Move Sleep Cup etter sommerferien.

Nye terminlister publisert

Publisert 30. april 2021

NFF Hordaland har gjort et formidabelt arbeid og publisert nye terminlister for vårsesongen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram