Klar for hjemmefotball

Publisert 18. mars 2020 | Fotballutdanning | Barnefotball | Klar for hjemmefotball

Ball i mål

Med forbudet mot organisert trening hengende over oss legger Fana IL Fotball til rette for lystbetont hjemmefotball.

På fotballspråket er Norge i både offside og karantene med en krevende og alvorlig situasjon som spredningen av koronaviruset har skapt. Barnehager holdes stengt og skoler på alle nivå har såkalt hjemmeskole - i tillegg har mange arbeidsplasser iverksatt hjemmekontor.

Hverdagen for norsk idrett har også blitt snudd på hodet da myndighetene med rette innførte et gjennomgripende og nødvendig forbud mot all organisert trening. Fana IL Fotball stiller seg selvfølgelig lojalt bak dette og skal som stor aktør i Fana bydel gå i takt med resten av samfunnet. Forhåpentligvis kommer dugnadsånden i klubben nå storsamfunnet til gode slik at spredningen av koronaviruset blir begrenset. Liv og helse trumfer alle andre hensyn!

Fotballbingo for en lystbetont hjemmefotball
Koronaviruset har satt en stopper for alle former for organisert fotballaktivitet - treninger, samlinger og kamper. Det betyr ikke at alle unge lovende spillere, som elsker å spille fotball sammen med sine venner hver eneste dag, skal skal gå en lang periode uten å være i fysisk aktivitet. Bare kreativiteten setter grenser på hvilken trening man kan gjøre uten å samles i større grupper.

Fana IL Fotball ønsker å legge til rette for at spillerne på egenhånd fortsatt kan trene og videreutvikle seg. For å inspirere flest mulig spillere i aktivitet også i perioden som kommer har samtlige Fana-spillere i barnefotballen via trenere og lagledere fått tilsendt en lystbetont fotballbingo som alle kan og bør bruke flittig i tiden som kommer. Én utført aktivitet kvalifiserer til et kryss på fotballbingobrettet som er vedlagt denne publiseringen.

Viktige individuelle tekniske ferdigheter som drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible står akkurat som i hverdagen i høysete - krydret med noen innslag av fysiske ferdigheter som hurtighet og koordinasjon.

Gjennom denne høyst spesielle treningsperioden oppfordres alle til å motivere hverandre til den individuelle hjemmefotballen ved å vise bilder av hvilken aktivitet man har utført i lagets interne kommunikasjonskanal eller til hele fotballfamilien i Fana IL på sosiale medier ved å bruke emneknaggen #forzafana.

Husk at hjemmefotball og fysisk aktivitet til enhver tid må følge alle anbefalinger og restriksjoner fra offentlige myndigheter.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Mer om Barnefotball

Spennende oppstart for 2015-årgangen

Publisert 22. august 2021

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2015.

Høstens terminlister

Publisert 12. august 2021

Terminlistene for høstsesongen er offentliggjort, men flere endringer kan forekomme av hensyn til banekapasiteten.

Har blinket ut Os Eat Move Sleep Cup

Publisert 21. mai 2021

Fana-lagene i barnefotballen kan glede seg til Os Eat Move Sleep Cup etter sommerferien.

Nye terminlister publisert

Publisert 30. april 2021

NFF Hordaland har gjort et formidabelt arbeid og publisert nye terminlister for vårsesongen.

Sentrale datoer før seriestart

Publisert 28. april 2021

Den utsatte seriestarten i barne- og ungdomsfotballen nærmer seg heldigvis fort.

Strålende supersøndag

Publisert 26. april 2021

De yngste Fana-lagene sparte ikke på kruttet under gårsdagens kamper.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram