Alt om seriestarten

Publisert 14. august 2020 | Fotballutdanning | Barnefotball | Alt om seriestarten

Allerede fra neste uke skal Fana-lagene i barne- og ungdomsfotballen storme i angrep i serien.

Fotballsesongen 2020 står endelig for tur for alle involverte i barne- og ungdomsfotballen. I den forbindelse er det naturligvis ekstra mye å holde styr på i det da årets sesong har utviklet seg til å bli høyst spesiell.

Godt smittevern er alles ansvar
Selv om seriestarten bare er dager unna er det allikevel viktig å merke seg fotball-Norge må fortsette det gode arbeidet med å etterleve de smittevernsfaglige rådene som til enhver tid er gjeldende utenfor banen.

For at barne- og ungdomsfotballen fortsatt skal kunne være en fantastisk arena for sosialisering samt spiller- og lederutvikling utover høsten er uhyre viktig at alle som representerer fotballfamilien i Fana IL fortsatt forholder seg til fotballens koronavettregler. Disse oppdateres relativt hyppig om dagen og tar utgangspunkt i myndighetenes gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger.

  • Syke personer skal holde seg hjemme.
  • Sørge for god hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold.
  • Redusere kontakt mellom personer og holde én meters avstand utenom aktiviteten.
  • Ha god kjennskap til fotballens koronavettregler og fotballens koronahåndbok.

Obligatorisk koronavettkurs
I forrige uke lanserte NFF et koronavettkurs for at fotball-Norge sammen skal øke bevisstheten om smittevern og ta et samfunnsansvar ved å sørge for at aktiviteten på fotballbanen er både god og trygg.

Før hundrevis av flotte Fana-ungdommer på ny kan ikle seg den rød- og hvitstripete drakten må i midlertidig samtlige spillere ha gjennomført dette nettbaserte smittevernskurset og vise til godkjent kursbevis. Dette gjelder selvsagt involverte trenere, lagledere og ledere på alle nivåer i Fana IL Fotball.

Viktige møter for alle lagledere
Som alltid oppdaterer NFF Hordaland alle lag med fokuspunkter i forkant av en ny sesong. Årets lagledermøter har nok aldri vært viktigere da økt bevissthet, kunnskap og prosedyrer om smittevern står på agendaen. Samtlige Fana-lag vil naturligvis være representert på disse digitale treffpunktene.

Registrering av personer i både trening og kamp
For mulig smittesporing skal alle personer som er tilstede trening eller kamp registreres med navn og telefonnummer. I forbindelse med trening gjennomføres dette med stor bravur av støtteapparatet på det enkelte lag.

Under kampdager på Nesttun Idrettsplass legger Fana IL Fotball i disse dager opp et enkelt system for registrering av det fåtall av publikummere som har lov til å være tilstede. Det er fortsatt ikke tillatt å gjennomføre kultur- og idrettsarrangementer med mer enn 200 personer på anlegget samtidig.

Kvalitetssikring av 3v3- og 5v5-ligaen
Våre aller yngste fotballspillere i alderen seks til ni år er selve definisjonen av fotballglede. Første serierunde for lagene i dette alderssegmentet skulle opprinnelig gått av stabelen søndag om en drøy uke. Denne etterlengtede serieåpningen har blitt utsatt til begynnelsen av september for å kvalitetssikre at planen for gjennomføring av kamper og arrangementer er så god som mulig med tanke på gjeldende smittevernsregler.

Terminlister for J10/G10 til J17/G19
NFF Hordaland har ikke lagt på latsiden etter at fristen for justering av antall påmeldte lag gikk ut på mandag. Terminlistene for de eldste klassene i barnefotballen - J10/G10 til J12/G12 - og for alle lag i ungdomsfotballen publiseres fortløpende på fotball.no.

Mer om Barnefotball

Velkomstpakke til alle førsteklassinger

Publisert 21. september 2021

Som en av svært få klubber gir Fana IL Fotball alle spillere i førsteklasse en stor velkomstpakke.

Spennende oppstart for 2015-årgangen

Publisert 22. august 2021

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2015.

Høstens terminlister

Publisert 12. august 2021

Terminlistene for høstsesongen er offentliggjort, men flere endringer kan forekomme av hensyn til banekapasiteten.

Har blinket ut Os Eat Move Sleep Cup

Publisert 21. mai 2021

Fana-lagene i barnefotballen kan glede seg til Os Eat Move Sleep Cup etter sommerferien.

Nye terminlister publisert

Publisert 30. april 2021

NFF Hordaland har gjort et formidabelt arbeid og publisert nye terminlister for vårsesongen.

Sentrale datoer før seriestart

Publisert 28. april 2021

Den utsatte seriestarten i barne- og ungdomsfotballen nærmer seg heldigvis fort.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram