Støtter oppstarten av Natteravnene Nesttun

Publisert 26. mai 2023 | Bærekraftsarbeid | Natteravnene | Støtter oppstarten av Natteravnene Nesttun

Fana IL Fotball hyller initiativet som skal gjøre nærmiljøet i Nesttun-området tryggere for ungdommen.

Trygghet i byen og lokalmiljøet kommer alle til gode. Derfor har Natteravnene i flere tiår vært tilstede for barn og unge over det ganske land.

  • Natteravnene er trygge voksne som bryr seg - de gode hjelperne.

Den dagen ungdommer som føler seg utrygg, redd eller alene er men evig takknemlig for at Natteravnene er tilstede. Natteravning handler om å være til stede for barn og unge når de ferdes ute på kveld- og nattestid - ta ansvar og vise medmenneskelig omsorg. Når voksne er til stede der ungdommer ferdes virker det forebyggende og dempende på uønskede hendelser.

Oppstart av Natteravnene Nesttun
Etter noen år med pause starter endelig Natteravnene Nesttun opp igjen i august. Dette initiativet er et helt nytt samarbeid mellom foreldre på flere barne- og ungdomsskoler med tilknytning til Nesttun.

Natteravnene Nesttun // facebook.com

Alle har et felles mål øye - å gjøre nærmiljøet i Nesttun-området tryggere for ungdommen.

Saker i media og møter med politiet tyder på at behovet for trygge voksne stort. Natteravnene Nesttun vil driftes av FAUene ved skolene som er med i ordningen. Det betyr at foresatte vil bli innkalt til gå én natteravnvakt per elev i løpet av skoleåret.

Base på Nesttun Idrettsplass
Fana IL Fotball har de siste årene tatt nye steg sin rolle som en ansvarlig samfunnsbygger. I dette kontinuerlige arbeidet er oppstarten av Natteravnene Nesttun midt i blinken da klubben har fått flere kraftige påminnelser om at det inkluderende og forebyggende holdningsarbeidet må fortsette med full styrke.

Med dette som utgangspunkt har det vært veldig naturlig for Fana IL Fotball å stille sine moderne fasiliteter til disposisjon for Nesttun Natteravnene til base og annen møtevirksomhet.

Mer om Natteravnene

Samler foresatte på mellomtrinnet

Publisert 6. juni 2024

Barn og unge har behov for foresatte som står sammen og støtter dem i en utfordrende hverdag.

Krafttak for en tryggere ungdomstid

Publisert 7. april 2024

Fana IL Fotball deler bekymringene om ungdomsmiljøet i Bergen sør og bistår med innkallingen av foresatte til krisemøte.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram