Tar sats med PlayStation 5 og FIFA 22

Publisert 9. oktober 2021 | Bærekraftsarbeid | E-sport | Tar sats med PlayStation 5 og FIFA 22

Power har tryllet frem et stort parti med nye konsoller og spill til Fana IL Fotballs e-sportsatsing.

Som tidligere annonsert tar Fana IL Fotball i uken etter høstferien første steg inn i en spennende e-sportverden. Først ut er to FIFA-kvelder før klubben om ikke så altfor lenge følger opp med både serier og turneringer.

Tilbudet om e-sport i Fana IL Fotball er ment å være en lavterskel og trivelig fritidsaktivitet, men også et springbrett for utøvere og lag som har konkrete mål og ambisjoner med gamingen.

Siden lanseringen av PlayStation 5 i fjor har det vært helt umulig å sikre seg den nye konsollen.

Power viste styrke
PlayStation 5-mangelen har lenge hengt som en mørk skygge over planleggingen. For å møte fremtiden har Fana IL Fotball nemlig ønsket å få på plass moderne utstyr som brukes i verdens raskest voksende sport.

Med skyhøyt engasjement gav Power-butikken i Lagunen heldigvis klubben en hjelpende hånd.

Elektrogiganten Power, som i flere sesonger har vært en nydelig samarbeidspartner til Fana IL Fotball, snudde raskt nedbrutt fortvilelse til stormende jubel. Ved å ligge et steg foran markedet klarte Power på imponerende vis å skaffe til veie et tilstrekkelig antall PlayStation 5-konsoller.

I tillegg ble Fana IL Fotball trygt veiledet gjennom et gigantisk produktutvalg hos Power slik at annet nødvendig tilleggsutstyr også har kommet på plass på Nesttun Idrettsplass. Power-suksessen de siste årene bygger nemlig nettopp på smarte og effektive løsninger som kommer kundene til gode i form av lave priser.

FIFA 22
Med den nyeste generasjon av spillkonsoller på plass skulle det bare mangle at eFotball startet med FIFA 22. Den aller siste versjonen i spillserien utnytter den banebrytende HyperMotion-teknologien som gir en mer realistisk, lydhør og kompatibel spillopplevelse.

For gamere og e-sportinteresserte er det med andre bare å glede seg til å ta steget ut av gutte- og jenterommene og inn i det positive fellesskapet på Nesttun Idrettsplass. I og med at stadig flere unge og voksne anser e-sportaktivtet som en underholdende og meningsfull fritidssyssel ønsker Fana IL Fotball rett og slett å bry seg litt ekstra ved å engasjere seg i og rundt arenaer den yngre garde er en del av.

Mer om E-sport

Klar for Fanaligaen med EA FC 24

Publisert 6. oktober 2023

Tredje sesong i Fanaligaen står nå for tur med den nyeste generasjon av spillkonsoller og EA FC 24.

Breddelagskvelder med innefotball og FIFA

Publisert 18. januar 2023

Fana IL Fotball viderefører e-sportsatsingen som er eksklusiv for breddelagene i ungdomsfotballen.

2013-årgangen inntar Fanaligaen

Publisert 8. januar 2023

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2013-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Publisert 7. oktober 2022

Det er fortsatt noen få ledige plasser til de sosiale og lystbetonte onsdagskveldene med med PlayStation 5 og FIFA 23.

Har fått FIFA 23 i hus

Publisert 30. september 2022

Power var ikke vond å be da Fana IL Fotball ville fornye den populære e-sportsatsingen med FIFA 23.

Introduserer Fanaligaen for gamere

Publisert 12. april 2022

Fanaligaen skal få gamere og e-sportinteresserte ut av gutte- og jenterommene og inn i et positivt fellesskap.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram