Har fått FIFA 23 i hus

Publisert 30. september 2022 | Bærekraftsarbeid | E-sport | Har fått FIFA 23 i hus

Power var ikke vond å be da Fana IL Fotball ville fornye den populære e-sportsatsingen med FIFA 23.

For et år siden tok Fana IL Fotball steget inn i en spennende e-sportverden med et oppsiktsvekkende rått oppsett. Klubbens gode samarbeidspartner Power tryllet nemlig frem et stort parti med nye konsoller og spill.

Tar sats med PlayStation 5 og FIFA 22

Ved å ligge et steg foran markedet klarte Power på imponerende vis å skaffe til veie et tilstrekkelig antall PlayStation 5-konsoller. I tillegg ble Fana IL Fotball trygt veiledet gjennom et gigantisk produktutvalg hos Power slik at annet nødvendig tilleggsutstyr også har kom på plass.

Først ut med FIFA 23
Denne gang var det FIFA 23 som stod på ønskelisten til Fana IL Fotball før Fanaligaen på ny skal få gamere og e-sportinteresserte ut av gutte- og jenterommene og inn i et positivt fellesskap.

På selveste lanseringsdatoen leverte Power nok en gang til tjue i stil da butikken i Lagunen oppfylte drømmen om å gå inn i høstsesongen med siste skrik fra EA Sports.

Med den nyeste generasjon av spillkonsoller på plass skulle det bare mangle at eFotball ble komplettert med FIFA 23. Den aller siste versjonen i spillserien kommer med en HyperMotion2-teknologi og ny funksjonalitet som gjør at spillerne beveger seg naturlig over hele banen. På FIFA 23 kan man dessuten endelig spille med kvinnelige klubblag. I tillegg vil fotball-VM for både menn og kvinner bli gjort tilgjengelig etterhvert.

Høstsesongen med Fanaligaen
Det med andre ord mange gode grunner til å glede seg til gjentakende ønskerepriser på Nesttun Idrettsplass. Like over høstferien ruller andre sesong av Fanaligaen i gang.

Her kan gamle og nye venner møtes i klubbhuset hver onsdag for å utøve e-sport med PlayStation 5 og FIFA 23. Fortsatt er det sosialt samvær i et trygt og godt miljø utenfor banen som alltid vil være i høysete - en lavterskel og trivelig fritidsaktivitet.

Mer om E-sport

Tre populære e-sportkvelder

Publisert 23. februar 2024

I tredager til ende har barn og ungdom denne uken bygget relasjoner og vennskap i klubbhuset.

Fanaligaen tar i mot 2014-årgangen

Publisert 2. januar 2024

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2014-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Klar for Fanaligaen med EA FC 24

Publisert 6. oktober 2023

Tredje sesong i Fanaligaen står nå for tur med den nyeste generasjon av spillkonsoller og EA FC 24.

Breddelagskvelder med innefotball og FIFA

Publisert 18. januar 2023

Fana IL Fotball viderefører e-sportsatsingen som er eksklusiv for breddelagene i ungdomsfotballen.

2013-årgangen inntar Fanaligaen

Publisert 8. januar 2023

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2013-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Publisert 7. oktober 2022

Det er fortsatt noen få ledige plasser til de sosiale og lystbetonte onsdagskveldene med med PlayStation 5 og FIFA 23.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram