Fordeler og rabatter med Fanakortet

Publisert 28. mai 2021 | Klubben | Fanakortet | Fordeler og rabatter med Fanakortet

Med Fanakortet kan man spare mye penger ved å handle som normalt - og aller helst lokalt.

Først og fremst skal Fanakortet være et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode. Ved å bruke Fanakortet flittig i hverdagen kan man spare godt med penger på kjøp som allerede gjøres til hjemmet.

En krone spart er en krone tjent.

Det Bergenske Kaffeselskap

Fri frakt og 20% rabatt på kaffe- og espressobønner ved bestilling av minimum to kg.

Fana IL Fotball

Gratis éntre på herrelagets hjemmekamper i serien.

Mer om Fanakortet

Om Fanakortet

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 28. mai 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.