Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Publisert 24. september 2020 | Klubben | Fana Flaks | Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Fana Flaks har fra første stund skapt stort engasjement og spenning i hverdagen. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer har et formidabelt antall Fana Flaks-lodd spredd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Styrker fotballutdanningen til barn og ungdom
Fana IL Fotball vil også denne høsten selge Fana Flaks-lodd med uvanlig mange attraktive premier. Fana Flaks har som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Også 2020-utgaven av Fana Flaks kan skilte med en rå førstepremie. Denne gang er det en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Basert erfaringer og tilbakemeldinger videreføres fjorårets form på Fana Flaks hvor redusert pris gjorde loddet enklere å selge - samtidig som man klarte å ivareta fokuset på å kunne ha et lotteri med premier av usedvanlig høyt nivå som overgår de fleste andre.

Loddsalg
Lotteritilsynet har gitt Fana IL Fotball tillatelse til å selge 45 000 lodd à 10 kroner. En viktig salgskanal er klubbens medlemmer som alle forsøker å selge én loddbok med 50 lodd hver. Disse blir utdelt av laglederne på det respektive lag.

Trekning og offentliggjøring
Vinnerloddene til de 24 premiene av trekkes Lotteritilsynet onsdag den 20. november. Ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie 1. desember og til slutt 1. premie 24. desember.

Hvem blir den heldige vinner av en jacuzzi?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram